Londonresan

Hej!

 

Det var hela en vecka sedan jag kom hem från London, men den veckan har jag gjort annat och ska jag vara helt ärlig så är inte datorn min favoplats hemma heller. Men nu har jag grymt tråkigt och kom då på att jag inte hade skrivit något om förra helgen som var en av de bästa i mitt liv.

 

Vi kom till London på förmiddagen i torsdags för en och en halv vecka sedan. Vi tog något tåg till en station som hette Victoria och därifrån gick vi till hotellet via Hyde Park. Vi stannade även vid Buckingham Palace. Det var rätt coolt och Hyde Park var jättemysigt. Vårt hotell var väl inte precis jättemysigt men vi hade inte väntat oss det heller. Det var rent och lugnt så det var inte så farligt. Den dagen gick vi mest runt och kollade in omgivningarna och på kvällen åt vi på en restaurang/pubb.

 

På fredagen åkte vi till friidrottsstadion och kollade på Paralympics. Vilket tryck, vilken grej! Det var precis hur mycket folk som helst, läktarna var näst intill fullbokade. Det var jättemånga superduktiga friidrottare och en jättehäftig stämning som inte går att beskriva. Jag höll ju så klart ett extra öga på längdhoppet för Vickans klass. Vickan som nästan kom dit men som får satsa på Rio 2016 istället. Jag rapporterade till henne hela tiden och hon bestämde vem jag skulle heja på. Vi var både på för och eftermiddagspasset. På kvällen var det nästan ännu bättre och ännu mer folk, om det nu är möjligt. Mellantimmarna spenderade vi genom att gå runt på stadion och bara insupa stämningen. Det var otroligt väl arrangerat och fantastiskt på alla sätt och vis, jag kommer aldrig glömma den dagen!

 

På lördagen och söndagen var vi bara i London. Det var inte precis bara. Vi var i Greenwich och kollade in nollmeridianen och lite annat och det var också rätt häftigt. Sedan gick vi runt på stan, kollade i affärer, inte förr att jag köpte något även fast utbudet var rätt bra om man säger så. Det blev liksom för mycket, och priserna är samma som hemma. Vi åkte båt på Themsen också, det var helt okej och ingen jätteskillnad från hemma förutom att det lätt massor. Vi kollade in Big Ben, Downingstreet 10 där premiärministern bor, fast på utsidan som ni nog fattar. Vi hejade på maratonlöparna när de kom förbi. Fast de som vi hann se satt i rullstol så det kanske är maratonrullare? Vi åt på några rätt bra restauranger också. Vi kom hem sent på söndagskvällen för en vecka sedan. Jag kom i säng halv tre, men lyckades ändå överleva måndagen efteråt.

Det var det. Det kunde inte ha varit mycket bättre. Slutar nu i denna positiva anda.

/Lollo<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0