Tävlingen

Tja!

Tävlingen gick bra, kanske inte placeringen men det var kul :) på kvällen lottade dem ut några priser och vi vann en bok. Ren tur men ett pris är ändå ett pris ;) kul minnen, vi lär göra om det fler gånger.
Imorn väntar riktiga skoldag nr 2, man får njuta så länge det känns spännande med skolan.
/Lollo<3


Taggar

Nu är det dags för seglartävling. Jag, Jacob, pappa och 4 kompisar till med vår båt c'est la vie. Hyundai cup, here we come!!!


...

Hej!

Nu är Jenny här och det är kul as allways.
Kingeling ;)
/Lollo<3


Klokt

Det är lätt att sitta i skolan och säga att man lääängtar efter lov, då man bara chillar, men när man väl är där så upptäcker man att det faktiskt är rätt segt!
Dagens visdomsord.
/Lollo<3


Back at home

Hej igen!

Nu är jag hemma igen. Vickan och jag har tagit det hellungt. OS, lite bak, lite dator, spel och så har jag följt med Vickan på friidrottsträningen. Men vi har haft kul. Nu är jag trött, vi hörs!
/Lollo<3
Ps! Har ni hört?! Sverige Danmark 24-22! Go Sweden :)


Vickan här

Tja alla! Nu har Vickan varit här i tre dagar. Vi har inte gjort så mycket, typ lyssnat på OS och suttit vid datan. I natt bodde vi på Yxlö och idag tar vi bussen till henne. Det blir nice. Vi hörs, kanske i Norrland! ;) /Lollo<33


Blåsigt på böljan

Hej! Nu har vi seglat i två dagar. Det är nästan kuling (översättning: massa vind;D). Roliga seglingar har det blivit och att vara ensam tjej är inte så hemskt. Nu ligger vi på Lacka inte så långt hemifrån. Håller även koll på OS och det går ju rätt bra! :) Vi hörs! /Lollo<3


RSS 2.0