Dags för fredagsmys, eller hur Rocky.

Mamma och pappa är på nss fest, Jacob är hos en kompis så nu är det dags att ta en lång varm dusch innan jag hamnar i tv soffan med Rocky. Trevlig helg! :)
/Lollo<3


@tåget igen, fast åt fel håll

Hey!

Nu sitter vi på tåget på väg hem :( hade myskväll igår, vi vart uppe till ett men det var det värt :) idag har vi mest pluggat själva, innebar en hel del matte för min del. Sen hade vi utvärdering innan vi åkte till stationen. Är framme i Sthlm ca sex. Känns trist att det är slut, och imorn är det vanlig skola som gäller igen. Men jag har haft en jätterolig vecka, både på teaterlägret och här :) dessutom kommer vi i SRF:s barn- och ungdomsråd hålla i ett kortläger om bara två veckor så då är det dags igen! ;) Vickan kommer :D
Det var väl allt man hade för denna gången, får se när vi hörs nästa gång.
/Lollo<3


Sista kvällen

Tjaaa!

Har inte hänt så mycket idag. Vi har snackat nationella prov och om olika läger och kurser, gjort nåt test och imorn är det dags för lästest. Egen studietid har det oxå blivit. I kväll beställer vi från pizzerian hit till boendet och sen blir det godis o snacks. Sista kvällen, sista årskursbesöket 4-ever! :(
Hörs alla!
/Lollo<33


Första dan

Hej!

Vickan är en bra gästbloggare eller hur? I af. Nu har vi varit här i ett dygn ungefär och det är lika bra som förra året. Igår var vi bara på boendet, åt middag och pratade lite med kursledarna.
Idag börjat jobba eller vad man ska säga. Ungdomsmottagningen var här och typ snackade lite. Vi kollade programmet. Efter lunch hade vi egen studietid. Nu ska vi chilla, äta och kanske hitta på nåt annat.
Hörs!
/Lollo<3


@tåget till Örebro

Hejhej!

Vjktoria här! Sitter nu på tåget mot Örebro tillsammans med Lollo. Hon kollar igenom min spotifylista så då tänkte jag att jag skulle blogga lite ! (sjukt avis på Lollos blogg fast orkar inte skaffa en egen...)
Vi har iaf haft en grym helg och är nu taggade för en massa skojigheter! låter väl kul? ;)

Har vart med Lollo i hennes klass idag, spännande! Det är lite intressant att se skillnaderna jämfört med min skola... Fast i grund och botten är alla skolor just skolor och ser ut därefter.
Nu tror jag att vår friend Axel snart hoppar på så kanske ska vara lite social :)

/Biktoria
(www.viktoriakarlsson.se)


Teaterlägret 2012

Tja igen!

Internet fungerade så klart inte på lägret, eller snarare inte om man har en viss operatör i alla fall, jag ska byta! Hur som helst så har jag haft en kul helg ihop med roliga kompisar och en rätt kul pjäs. Alla i vår grupp kände varandra väl och vi uppfann rätt omgående är bra pjäs som byggde på hungerspelen och big brother och drev med dagens television. Den gick i korta drag ut på att det var två programledare och fyra rätt korkade och väldigt udda tävlande. Alla var i ett flygplan på tusentals meters höjd. Vi hade några riktigt fåniga tävlingar och sedan fick publiken rösta ut den sämsta som helt enkelt fick hoppa från flygplanet och dog. Jag hette Bubblan, var från Södermalm och gillade tuggummi och Chihuahuaor. Jag kom näst sist efter Vickan. Det var roliga stationer som vanligt fast vår grupp var rätt snabb på alla så vi fick mycket fritid. Annars hade vi en samling första dagen och musiktävling och disco som var så där om jag ska vara helt ärlig men aja :) Annars åt vi typ hela tiden och hade allmänt kul.
Idag spelade alla grupper upp sina pjäser för föräldrarna som vanligt. Vickan följde med mig. Vi var förbi morfars grav och stannade på fika hos min moster och hennes familj innan vi åkte hem. Nu sitter vi på mitt rum och tar det lugnt. Snart är det dags att komma Solsidan och så småningom sova, det är ju skola imorn och sen årskursbesök! Längtar!
/Lollo<3


RSS 2.0