Kristi himmelfärd

Hej!

 

Hemma från båtturen som var helt ok som vanligt. Man kan säga att vi är rätt nöjda med vår nya båt ;) Vi älskar den!

 

När vi kom till båten i torsdags hade vi haft inbrott. Inte bara vi, utan flera båtar på bryggan. De hade bara tagit alkoholgrejer, och eftersom vi inte hade packat in all mat än så blev vi inte av med så mycket. Vi tänkte göra det på onsdagen, tur att vi inte gjorde det. Det hade vissa andra gjort och de blev av med rätt mycket. Synd med tanke på att det var första veckan som nya båten låg där. Som tur var hade de ”bara” sönder låset och där med plexiglasskivorna vid nedgången till båten. Efter polisanmälan och några telefonsamtal till de som också haft inbrott och bryggchefen gav vi oss av mot Lacka. Där grillade vi hamburgare på kvällen. Några kompisar till oss var också där med sin båt.

 

På fredagen blåste det mycket och vi hade inte bråttom så vi stannade hela dagen och tog det lugnt. På kvällen bastade och badade vi. Det var suuuuuperkaaaallt!

 

På lördagen gav vi oss av mot Utö. Det tog lite tid för det vart total stiltje ett tag och vi gjorde hela 0,00 knop. Sen blåste det tack och lov upp och vi kom fram. Den kvällen köpte vi glass, åt fisk på havstrappan i hamnen och var uppe på restaurangen.

 

Idag åkte vi hem vid 12 och var hemma vid halv fem. Pappa och jag hann med en cykeltur och så har vi ätit middag.

Men nu måste jag sluta, Jacob tjatar om datan. Suck.

Vi hörs!

/Lollo<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0