Sälenresan

Hejsan!

 

Nu har vi äntligen kommit hem. Vi har haft det så bra som man kan ha det, bra skidåkning, schyst väder osv.

 

Vi kom fram vid tiotiden på onsdagskvällen. Bilresan gick bra och det var inte så mycket köer. När vi hade packat upp gick vi och la oss.

 

Vi gick upp kvart i åtta dagen därpå. När vi hade ätit frukost som de serverade där vi bodde tog vi bilen till Hundfjället. Det var bara ca 5 grader kallt. Det blåste dock en hel del och snön var rätt moddig så skidåkningen var lite jobbigare än vanligt och det snöade också rätt mycket. För mig gick det i af bra:D På kvällen åt vi soppa, de serverade inte middag på stället där vi bodde så vi åt själva.

 

Dagen därpå gick vi upp vid samma tid fast den här dagen åkte vi i Lindvallen istället. Det var bättre väder den dagen, det snöade inte alls och underlaget var bättre. Det blåste ungefär lika mycket som dagen innan. På kvällen åt vi pizza på en pizzeria i byn.

 

Dagen därpå åkte vi också i Lindvallen. Förmiddagen var verkligen kanon, det var lätt att åka och det var inte särskilt kallt. När vi hade ätit lunch trillade jag under första åket och gjorde illa knäet rätt ordentligt. Det känns fortfarande nu men det blir bättre. Eftermiddagen var rätt jobbig, vi la av ganska snabbt och påbörjade resan hem. Det var sådär, det snöade en hel del så vi fick inte prata särskilt mycket eftersom pappa var tvungen att koncentrera sig på körningen. Efter att vi hade ätit blev det i af bättre. Vi kom hem vi tiotiden.

 

Idag ska vi ta det lugnt och fixa lite hemma. På tisdagen börjar skolan igen, kan vara skönt eftersom vi har haft ett ganska långt lov.

Aja, vi hörs snart igen!

/Lollo<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0