Hemma!

Hej äntligen!

 

Jag är tillbaka hemma. Tillbaka i staden, bland människor och kan duscha utan att någon står och räknar ned, jag slipper köa till toaletten, slipper gå på dass, slipper, eller snarare kan använda min telefon. Jag kan helt enkelt göra saker nu som jag inte kunnat göra mer eller mindre på tre veckor. Nu låter det som om jag har haft det hemskt, men så är det verkligen inte. Att berätta om allt jag har gjort går inte, mina föräldrar vet typ inte ens hälften av allt kul vi har hunnit med. Vi har seglat, haft konfaundervisning av vår präst som har varit hur bra som helst. Jag har lärt mig massor mer om segling. På kvällarna har vi gjort allt möjligt och omöjligt. Vi har varit däckare och löst brott, haft spökvandring, kvällsseglingar, haft Vitsgarnsmästerskap då vi rullade i lera, åkte på såpindränkta presenningar och slog ner varandra i vattnet, gjort samarbetsövningar med de som håller på att utbilda sig till ledare, haft flera discon, var av ett på morgonen, haft spelkasino, haft messa varje vecka och så kvällsandakt varje kväll. Så nu vet ni lite mer om allt. Hann ju även fylla 15. Fick godis av mamma och pappa, det paketet fick jag öppna på morgonen. Fick även en tröja av Coco.

Det var kul att träffa familjen i förrgår. Jag blev jätterörd när jag kramade om pappa, Jacob och inte minst Rocky. Mamma träffade jag lite senare i fredags.

 

Ja, och lite till. Men ni får nöja er med att jag har haft tre oförglömliga veckor och en underbar konfirmation igår i Oskarskyrkan som var jättefin. Vi var fem grupper som spelade lite drama och tolkade lite texter och läste. Jag läste vår fader högt och jag hoppas att det lät bra. Det var sorgligt att säga hejdå till alla igår, men vi får väl hålla kontakten. Coco och jag lärde känna Johanna bäst. Hon bor annars i Tyskland men vi ska försöka ses alla igen innan hon åker tillbaka till Tyskland om några veckor.

 

Vi hade gäster här igår på middag. Fick en hel massa jättefina smycken, ett presentkort på talböcker, en badhandduk, en handväska och parfymer. Har även fått fler parfymer och bidrag till ett år med Spotify premium innan jag åkte. Vi åt middag hemma hos oss igår och det var mysigt.

 

Nu orkar jag inte berätta mer, nästa gång vi hörs ska jag berätta lite mer om planer eller rättare sagt att jag inte har så många. Aja, jag kommer väl på nåt smart att skriva.

Nu ska jag ta igen tre veckors läsning av andras bloggar.

Vi hörs!

/Lollo<3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0