Konferens mm

Hejsan!

 

Jag vet, nu har det gått en vecka igen. Men fast att man intalar sig att man ska blogga så blir det aldrig av. Men nu blir det så i alla fall. Min vecka har varit bra.

 

I måndags var jag i skolan som vanligt och på kvällen hände inget speciellt.

 

I tisdags gick jag bara första lektionen i skolan och sedan tog jag och mamma en taxi in till Stora Essingen där det var konferens om böckerna som jag skrev om sist. Först var det mammas intervju tillsammans med en annan förälder. Det var bra och jag tycker båda var duktiga och sa bra saker. Sedan träffade jag resten av min grupp och vi åt lunch. Sedan hade vi ett långt samtal med konferenciererna om frågorna. Alla på konferensen hade nämligen fått skriva ner frågor till oss och sedan hade de valt ut ett tiotal som vi skulle svara på. Vi hade ett väldigt långt och intressant samtal. Sedan hade vi en liten rast innan det var dags. Jag var väldigt nervös. Det är egentligen konstigt för det är ganska sällan jag är nervös när jag ska sjunga men det här var på något sätt annorlunda. Jag tycker ändå att intervjun gick bra för oss alla och vi hade faktiskt riktigt kul. Mamma och jag tog en taxi till tio i fyra. Jag var hemma ett tag innan det var dags för första repetitionen med rockkören för den här terminen. Det gick jättebra och vi var fler än vi någonsin har varit förut.

 

I onsdags slutade jag halv tolv. Kvällen gick till största delen åt till plugg eftersom vi skulle ha prov på fredag. Jag har föresten slutat sjunga i Next Generation eftersom jag inte riktigt kände att jag hade tid och ork att åka in till stan varje vecka. Det känns lite tomt men jag ska faktiskt redan i oktober vara med på en konsert som gäst.

 

I torsdags gick jag länge i skolan så kvällen märkte jag nästan inte av. Vi var på Yxlö en sväng och kollade till stället lite.

 

I fredags blev provet uppskjutet eftersom vi hade exkution på Lövhagen. På eftermiddagen hade vi Musik, Svenska och Matte som flöt på. På kvällen var jag hemma med familjen.

 

Igår kändes det som alla stack på en gång. Jacob skulle på fotbollsmatch och både mamma och pappa skulle ut och segla med respektive kompisar. När Jacob kom hem var vi hemma ett par timmar innan vi gick till farmor där vi sov under natten tills idag.

 

Vid elvatiden idag tog vi en taxi hem. Jacob åkte till Grönan med en kompis och jag har varit hemma och pluggat och tagit det lugnt.

Känner mig som vanligt trött på söndagarna. Har inga speciella planer för veckan men i helgen ska vi bland annat träffa mammas släkt på Värmdö.

Vi hörs... kanske inte så snart;)

/Lollo<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0