På Dyrön

Hejsan!

Nu har vi precis ätit frukost och vi är på en ö som heter Dyrön. Idag ska vi till Mollösund där  vi ska träffa några vänner. Det är också där vi ska lämna båten när semestern är slut.

Sen jag bloggade sist har det inte hänt något speciellt. Motorn är helt normal nu och det har funkat jättebra. Vi har haft gäster också men de åkte igår. I lördags var vi i Göteborg och igår var vi på en liten ö som heter Hälsö. Det var mysigt där och vi hade kul. Vi spelade rapparkalja och det blev hur kul som helst. De skummaste orden var: oll, plots, kamelhopp och nakna pojkar. Ja, det är sant! Nakna pojkar var typ en klimpvälling som används mycket i Jämtland. Konstigt namn alltså:s

Men nu måste jag sluta, vi hörs om tre dagar eller något sådant.

Ha det!

/Lollo<3


Kommentarer
Postat av: Farmor o Karl-Erik

Hej och tack för tevlig läsning.

Vi är i Nynäshamn, på grund av dåligt väder, det gör att vi har möjlighet att kolla bloggen. Det är skojigt att höra hur ni har det på böljan den blå och sommarens aktiviteter innan ni gav er iväg på semester. Lite äventyr har ni haft men det löste sig till det bästa. Hoppas att det blir skojigt även resterande dagar Ni är på västkusten, med goda fisk- och skaldjurs middagar med goda vänner.

Läget hemma på Trehörningen är under kontroll, allt väl alltså.

Krama om alla på båten och ha det så bra.

önskar Farmor och Karl-Erik

2010-08-03 @ 18:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0